Wie ben ik?

 

Ik ben Isabelle, moeder, vriendin, dochter, zus én succesvolle onderneemster.

 

Ik kan genieten van simpele dingen zoals een goede kop koffie, gezonde groenten en fruit en het  een heerlijke Cornetto met witte chocolade en mango.

 

Ik word heel blij van een wandeling in de natuur, lekker op een terrasje zitten kletsen met een vriendin en knuffels en kusjes van mijn 2 jongens. Met een kop koffie achter mijn laptop aan de eettafel zitten terwijl die 2 met elkaar aan het lachen en stoeien zijn.

 

In 2017 hield ik een hoop ballen in de lucht, moeder zijn, een leuke, drukke baan en het huishouden en vele andere verplichtingen. Toen mijn ik mijn baan verloor was dat toch wel het laatste duwtje.

 

Ik was gewoon flink overspannen, geprikkeld, moe en het ging allemaal niet zo als ik dat wilde… Tijd om mezelf en mijn leven te heruitvinden… Dit maal op mijn voorwaarden.

 

Totdat mijn oudste zoon in 2014 is geboren, heb ik heb ik als freelance secretaresse gewerkt. Eigenlijk is het ondernemerschap altijd blijven kriebelen. En in 2019 heb ik de ondernemersschoenen weer aangetrokken. Ik ben toen gestart als VA, vanaf de keuken tafel. Een plek waar ik nu nog graag werk. Dit is de best keuze ooit geweest. De vrijheid die ik ervaar. Zelf aan het roer staan van mijn leven en mijn bedrijf en dit inrichten op mijn voorwaarden..

 

De afgelopen jaren heb ik, met vallen en opstaan vele ondernemers lessen geleerd en met vele ondernemers mogen samenwerken en verbinden. Een goed lopende webshop en marketing opleiding verder ben ik mijn diensten aan gaan bieden als online business manager. Als Online Business Manager ben ik betrokken bij alle een onderdelen van de bedrijfsvoering.

 

Met mijn kennis en ervaring kan ik jou helpen bij het opzetten van jouw succesvolle online bedrijf op jouw eigen voorwaarden. Mijn programma's zijn gebaseerd op deze expertise en passie voor het bouwen en laten groeien van online bedrijven. Ik kan niet wachten om ook jou te helpen bij het bereiken van financiële vrijheid en het leiden van het leven dat je altijd al hebt gewild.

 

En wie ben jij? Wat is jouw verhaal?

 

Ik maak graag kennis met je.